Wat te doen als je je voordeur niet meer kan openen

Je huis sleutels kwijt raken en vervolgens je huis niet meer in kunnen komen kan iedereen wel eens overkomen. Hoewel het vaak op een ongelegen moment gebeurd, zijn er meerdere stappen die je kunt nemen om dit in de eerste plaats te voorkomen en in de tweede plaats op te lossen. In dit artikel lees je tips van onze lezers. Veel leesplezier!

Zorg voor een back up

Hoewel het idee bestaat dat een slot dat met meerdere sleutels kan worden geopend onveilig is adviseren wij toch om één of meerdere reserve sleutels aan te schaffen. Zorg ervoor dat deze strategisch geplaatst zijn zoals bij de buren of een familielid. Mochten deze niet in de buurt wonen of is de relatie met de buren niet optimaal dan kan je er ook voor kiezen om de sleutel te verstoppen. Let wel op. Want verstopte sleutels kunnen ook door ongewenste gasten gevonden worden.

Schakel een slotenmaker in

Mocht je geen back up sleutel hebben dan kun je ook een slotenmaker inschakelen om de deur voor je te openen. Met hun gereedschap hebben ze je deur snel weer open.Als je op zoek bent naar een slotenmaker in den haag dan kan je het beste even online kijken. Hier vind je meerdere opties en daarnaast reviews over de geleverde diensten van de desbetreffende slotenmakers. Ga altijd voor een slotenmaker met een goede reputatie, of wanneer je niet lang kan wachten is het verstandig om een slotenmaker die dicht bij jou in de buurt gevestigd is te kiezen.

Bron: slotenmaker den haag