Ontdek de mogelijkheden van een nieuwe COREtec PVC vloer

coretec-pvc

De COREtec PVC vloer: revolutionair en duurzaam

PVC vloeren zijn enorm populair. Dat komt omdat ze van veel gemakken voorzien zijn. PVC vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, geschikt voor vloerverwarming, gaan lang mee en zo zijn er nog veel meer voordelen. Onder de PVC vloeren zijn er weer verschillende soorten, waaronder de COREtec PVC vloer. Deze vloeren vertegenwoordigen de revolutie in PVC vloeren door hun kenmerkende samenstelling. De COREtec PVC vloer staat bekend om kwaliteit, sterkte en stevigheid. Bovendien bestaan ze uit duurzame materialen, zoals kalksteen, bamboe en gerecycled hout. Met een onderlaag van kurk, dient de COREtec PVC vloer ook nog eens als isolatiemateriaal en absorbeert het warmte en geluid. Dit alles maakt de keuze voor een COREtec PVC vloer een milieuvriendelijke keuze. 

Voordelen COREtec PVC vloer

De COREtec PVC vloer biedt veel voordelen. Doordat de vloer warmte vasthoudt, kunt je flink besparen op de energierekening. Dat is met de huidige prijzen natuurlijk ontzettend fijn. Bovendien is een COREtec PVC vloer eenvoudig te reinigen. En de vloer is 100% watervast, waardoor deze geschikt is voor vochtige ruimtes. Ook kun je een COREtec PVC vloer gebruiken voor traprenovaties. Kortom: De mogelijkheden van een nieuwe COREtec PVC vloer zijn enorm.

Passend bij iedere interieurstijl

Maar de mogelijkheden houden hier nog niet op. Want met een COREtec vloer kun je echt alle kanten op. Er is heel veel keuze in motieven, kleuren en afmetingen. Van normale planken tot triple visgraat. Eigenlijk is met een COREtec PVC vloer alles mogelijk. We kunnen dus wel met flinke zekerheid zeggen dat er voor iedere interieurstijl wel een bijpassende COREtec PVC vloer is. En dat je ongetwijfeld een COREtec PVC vloer kunt vinden die bij jouw smaak past. 

Wil je meer lezen over vloeren? Klik dan hier!