Van houten tegel tot betontegel

Een houten vloer is natuurlijk prachtig. Vooral in landelijke interieurs is het toch vaak de vloerbedekking die je in haast elke kamer ziet. Maar zo’n vloer vergt wel ontzettend veel onderhoud. U moet hem toch één keer in het jaar schuren en oliën, om de vloer mooi te houden. Bovendien zijn krassen snel gemaakt. Wanneer u wel op zoek bent naar de look van een houten vloer, maar geen zin heeft in alle onderhoud, bekijk dan eens het tegelaanbod van de Vloerenman. Deze specialist voert een groot assortiment aan tegels met outlook en keramisch parket. Zo ziet uw vloer eruit als echt hout, maar geniet u van alle voordelen die tegels u te bieden heeft.

Voordelen van een tegelvloer

Een tegelvloer is in tegenstelling tot een houten vloer heel makkelijk te onderhouden. Houten vloerbedekking, zoals parket, is bovendien niet krasbestendig en er bestaat de kans dat de vloer bij te weinig onderhoud snel slijt. Wanneer u tegels neerlegt, in plaats van een houten vloer, behoren deze zorgen tot het verleden. Slijt- en krasbestendig, is deze vloer de droom voor iedereen die graag zo lang mogelijk van zijn of haar vloerbedekking wil genieten. Bovendien is de vloer heel gemakkelijk schoon te houden. Even stofzuigen, dweilen, en klaar is Kees.

Tegels met houtlook in elke kamer

De tegels met houtlook van de Vloerenman zijn in elke kamer te leggen. Elke ruimte krijgt precies de look en feel waar u naar op zoek bent. U kunt de tegels immers in elke “houtsoort”, afmeting en stijl bestellen. Gaat u voor een warme, donkere tint, of juist een koele, moderne tegel in grijstint? De keuze is aan u. U kunt bij de Vloerenman ook nog eens heel eenvoudig uw ideale tegel uit het aanbod filteren, door uw wensen en eisen te selecteren.

Keramisch parket

Ook met keramisch parket heeft u wel de mooie, landelijke look en charme van een echte houten vloer, maar niet de lasten. Een ander voordeel is dat u tegels natuurlijk ook in de badkamer en keuken kan plaatsen. Gezellig en warm, maar waterbestendig. Ook keramisch parket kunt u in allerlei prints, kleurtinten en afmetingen bestellen.