Een cementgebonden gietvloer

De mogelijkheden met een cementgebonden gietvloer zijn enorm. Als u kiest voor zo’n vloer dan kunt u profiteren van zowel comfort als hoogstaande kwaliteit. Cementgebonden gietvloeren zijn ijzersterk, ze kennen een levensduur van tientallen jaren. Ondanks deze hoge kwaliteit voelen deze vloeren zeer comfortabel aan. Ze kunnen zelfs met vloerverwarming gecombineerd worden. De combinatie van een cementgebonden gietvloer met vloerverwarming zorgt voor extra comfort en een energiebesparing.

living-stone2

Verschillende ruimtes

Het is niet alleen uw woonkamer welke voorzien kan worden van een cementgebonden gietvloer. Ook uw keuken, slaapkamers en garage kan van deze vloersoort verzien worden. Zelfs in ruimtes waarin het vochtig is (badkamer bijvoorbeeld) is een cementgebonden gietvloer een uitkomst. Wilt u meerdere kleuren combineren? Geen enkel probleem, want cementbonden gietvloeren zijn te koop in verschillende kleuren. Of u nou fan bent van zwart, bruin of grijs, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U kunt ook verschillende kleuren in elkaar laten overlopen. De cementgebonden gietvloer heeft in de keuken een andere kleur dan in de woonkamer bijvoorbeeld. Hiermee creëert u een speels en mooi effect.

Bezoek aan de showroom

Als u wilt bekijken wat er mogelijk is, dan raden wij u aan om een keer een middag vrij te nemen en een bezoek te brengen aan de showroom. In de showroom kunt u alle modellen en kleuren cementgebonden gietvloeren bekijken. Daarnaast kunt met de adviseur bespreken wat handig. Elke woning of bedrijfsruimte is anders namelijk. Het is dan ook belangrijk om na te gaan wat uw wensen zijn. Samen met de adviseur kan er vervolgens gekeken worden naar de beste oplossing voor u persoonlijk. Tijdens het bezoek aan de showroom krijgt u ook te horen wat een gietvloer in totaal kost. U krijgt niet alleen te maken met de gietvloer kosten, maar ook de kosten die komen kijken bij het leggen van de vloer. Dit specialistische werk kunt u het beste overlaten aan een vakman zoals Gietvloer Zwolle bijvoorbeeld.