Ontdek de betonlook vloer

Heeft u weleens foto’s gezien van een betonlook vloer? De kans is groot dat u weleens over een betonlook vloer heeft gelopen in een showroom of winkel bijvoorbeeld. Steeds meer winkels en showrooms laten een betonlook vloer aanbrengen. Dit heeft verschillende redenen. Een betonlook vloer oogt mooi, klanten stappen dus eerder een winkel binnen. Daarnaast kan een betonlook vloer veel gewicht aan. Het is geen enkel probleem als er zware spullen op de vloer staan.

Eenvoudige uw vloer reinigen

Een laatste voordeel is dat de betonlook vloer eenvoudig te reinigen is. Zonder schoonmaakmiddel krijgt u de vloer toch schoon. Het vuil dat op de vloer ligt kunt u eenvoudig opzuigen met een stofzuiger. Wilt u de vloer grondiger schoonmaken, dan kunt u door middel van een dweil met water al het vuil verwijderen. Na de schoonmaak ziet de betonlook vloer er weer als nieuw uit!

Diversiteit aan kleuren

De kans is groot dat u een woonbeton vloer wilt die qua kleur is afgestemd op uw interieur. Dat is gelukkig geen enkel probleem. Een betonlook vloer is namelijk verkrijgbaar in tal van kleuren.  Of u nou een donkere kleur wilt of juist een lichte, het kan allemaal! Om erachter te komen welke kleur u het mooist vindt kunt u het beste een bezoek brengen aan een showroom. Daarnaast zijn er in zo’n showroom altijd meerdere adviseurs aanwezig die u graag van dienst willen zijn. Als u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn, dan kunt u in gesprek met de adviseur. De adviseur kan tevens een prijsopgave voor u maken. U weet dan direct wat het kostenplaatje is. Past dit binnen uw budget en heeft u een mooie kleur gevonden? Dan kunt u overgaan tot de aankoop van de betonlook vloer. Voor u het weet heeft u een prachtige, nieuwe betonlook vloer in uw woning of bedrijfspand.

betonvloer-coating-slider