Teak meubels uit Leiden heel mooi!

Hallo allemaal, leuk dat er weer mensen zijn die toch de tijd en moeite nemen om wat leuks te lezen! Ik hoop dat jullie het onderwerp van vandaag weer interessant vinden, of er iets mee kunnen. Het gaat vandaag over een bedrijf die ik de laatste jaren goed heb leren kennen namelijk Teak meubels uit Leiden. Ik zal even vertellen waarom in nou zulke goede verhalen heb over deze meubel speciaal  zaak. Zelf ben ik heel erg een hout gek alles wat van hout is gemaakt ben ik zo wat meteen verliefd op. Op een dag was ik eten bij een goede vriend van mij. En hij vertelde mij dat hij een tijdje er voor een nieuwe kast heeft gekocht. Bij mezelf dacht ik dat zal wel een Ikea kast zijn die iedereen heeft, tot dat hij mij mee nam om de kast te laten zien.download images logo

Ik kon mijn ogen niet geloven het zag er prachtig uit!

Zo liepen we samen de trap op en stond daar een beeldschone houten kast. Volledig met de hand gemaakt met speciale prints op de zijkant en mooi afgelakte voorkant! Zelf had ik nog nooit zo’n mooie kas van dichtbij gezien, het had meteen mijn interesse. De vraag aan mijn vriend kwam wel snel waar heb je die kast gekocht, hij antwoorden Teak meubels uit Leiden. Meteen ben ik gaan kijken de volgende dag en ik heb ter plekken drie meubels besteld!