Bouw-handel, specialist in Lichtkoepels

Bouw-handel, specialist in Lichtkoepels, heeft de laagste prijsgarantie in alle producten die zij verkopen. Zo ook in lichtkoepels waar zij gespecialiseerd in zijn. Omdat ik een afdak heb laten bouwen, werd het toch een beetje donkerde in mij woonkamer. Een vriend van mij zei waarom ik geen lichtkoepels er in deed zetten. Dit vond ik een goed idee en ging toen opzoek naar lichtkoepels. Zo kwam ik al snel terecht bij dit bedrijf. Omdat ik wat vragen had over het product, ging ik naar de showroom van dit bedrijf in Aalsmeer. Bij binnenkomst werd ik al metten vriendelijk geholpen door een medewerker van Bouw-handel, specialist in Lichtkoepels. Deze medewerker luisterde goed naar mijn vragen en beantwoorden het zo dat ik het snapte. Hij gaf mij goede advies en zo kon ik de juiste lichtkoepel uitzoeken wat voor mij goed was. De prijs viel echt mee en daarom koos ik er voor om er drie te nemen. Deze zouden bij mij thuis, gratis, geleverd worden. Dit vond ik een hele goede service en wist nu al dat ik vaker terug zou komen bij dit bedrijf.

Bouwonderdelen

Snelle levering

Binnen een week werden de lichtkoepels van Bouw-handel, specialist in Lichtkoepels, geleverd bij mij thuis. Een vriend van mij hielp mij met het plaatsen van de lichtkoepels. Dit ging vrij gemakkelijk en snel.

Nu de lichtkoepels geplaatst zijn, heb ik meer licht in mijn woonkamer. Ook is het fijn als ik onder mijn afdak zit, dat ik meer licht heb en dat is dubbel genieten.

CompleteDakraam