Radix en Veerman voor al je woon dromen!

Mijn huis is af ik ben super blij!

Welkom beste lezers, ja je leest het goed mijn nieuwe huisje is af en ik ben er heel trots op! Ik zou graag Radix en Veerman willen bedanken aangezien dit de aannemer is die het project in handen heeft genomen! Ik zal even van voor beginnen, ik woonde in een oud vervallen huis net iets buiten de stad. Het werd tijd om eens wat anders te gaan zoeken dacht ik bij mezelf. Om deze reden heb ik  dus besloten om op huizen jacht te gaan naar een nieuw leuk huisje. Maar dit was helaas tevergeefs. Na twee hele jaren en honderden huizen verder kon ik nog steeds niks vinden wat mij meteen aansprak.

Tot dat ik bij een heel leuk bedrijf kwam!20140415_073431-210x130 Dia14-210x130 large-1-210x130

En op een dag werd ik door een vriend van mijn gewezen op nieuwbouw huizen. Na dit ben ik meteen gaan kijken naar nieuwe woningen en ik was meteen verleid! Het was precies wat ik wou hebben want zo kon ik mijn eigen keuken douch en alles inrichten naar mijn eigen smaak. Maar het liefst wou ik nog mijn eigen huis bouwen dus ben ik op zoek gegaan naar een aannemer zo kwam ik op de naam van Radix en Veerman. Het bleek dat hun in opdracht hele mooie huizen voor mensen bouwde en dat is precies wat ik wou. Ik heb het ook meteen gedaan en ik leef nu dus in mijn droom huis het ziet er heel erg leuk uit. Mijn vrienden en familie denken er het zelfde over!