Prachtige planten niet van echt te onderscheiden

kunstplanten

Maxifleur heeft een prachtig assortiment aan kunstplanten, deze planten zijn niet te onderscheiden van een echte plant door de gebruikte materialen. Kunststof en kunst zijden zijn de twee hoofdmaterialen die gemaakt zijn om de imitatie planten te vervaardigen, cellulose is de natuurlijke grondstof van zijden. Het materiaal staat bekend als sterk materiaal wat goed te bewerken is. Takken en bladeren kunnen door deze eigenschap realistisch worden gemaakt. De kleur van de plant is van hoge kwaliteit, houdt er wel rekening mee dat een kunstplant niet het hele jaar door in de zon kan staan. De kunstplant zal dan toch verkleuren.

kunstplanten

Hoe plaats je een kunstplant?

Kunstplanten kun je net als echte planten gewoon in een pot met aarde zetten, echter zit er wel één groot verschil tussen de twee exemplaren. Een echte plant wordt in de aarde gezet direct in de pot, bij een kunstplant lopen de takken recht. Hierdoor is het noodzakelijk dat je deze takken in een stuk piepschuim steekt, of in beton giet. Bovenop het materiaal kun je aarde leggen en eventueel afwerken met grind om het zo realistisch mogelijk te laten ogen.

kunstplanten

Bij Maxifleur kun je kiezen uit een groot assortiment aan kunstplanten, van een kleine plant voor in de hal tot een zeer grote plant die je neer kunt zetten in bijvoorbeeld een fabriek. Op kantoren is de ervaring dat de werkruimte een stuk aangenamer wordt ervaren door de aanwezigheid van groen. In combinatie met kwekers, klanten en leveranciers proberen we altijd de perfecte kunstplanten te ontwikkelen en produceren.