Ook wij maken plaats voor spanplafonds

Sinds een tijdje zijn we druk bezig met het renoveren van onze woning. Buiten het feit dat we na het werken thuis verder gaan met renoveren wilde we er wel zorg voor dragen dat dit allemaal goed gaat komen! Ons plafond is ook toe aan een grondige renovatie echter zaten we er niet op te wachten om dit ieder jaar overnieuw te moeten doen. Dit wilde we dan ook uitbesteden aan een extern bedrijf. logo - kopie

Tijdens onze zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van hmdspanplafonds.nl. Hier wist ik zeker dat we spanplafonds moesten aanschaffen om zo ons plafond een prachtige aanzicht te geven. Door bij hmdspanplafonds.nl op de website te kijken viel mij gelijk op dat de kosten ervoor een stuk voordeliger zijn als dat ik elders gezien heb. Hiermee was ik verzekerd dat wij een spanplafonds wilde hebben!61

Goede akoestiek.

Door gebruik te maken van spanplafonds werd ons gegarandeerd dat het een stuk beter gaat met het akoestiek. Al met al ben ik zeer tevreden over het feit dat we bij hun klant zijn geworden. Hun zorg in het perfect uitvoeren van de opdrachten is naar mijn mening perfect! Ik raad het iedereen dan ook echt aan om het plafond te renoveren.1