Nieuwe petjes bedrukken!

Wij gaan petjes bedrukken voor onze verbouwing! Na een lange periode zoeken naar een perfecte woning voor ons komt hier eindelijk een eind in! Wij hebben namelijk een prachtige boerderij kunnen kopen. Uiteraard gaan wij deze boerderij geheel renoveren waardoor er een lange tijd overheen gaat alvorens wij kunnen verhuizen. Aangezien alles al getekend is en de sleutels reeds in ons bezit hebben gaan wij druk aan de slag. Een duidelijke stappenplan hebben wij opgemaakt waar je overzichtelijk kan zien wat er gebeuren moet in iedere ruimte. Uiteraard kan ik mijn man niet “zomaar” aan het werk laten gaan in ons huis. Hiervoor wil ik een cadeau aan hem geven waar hij vrolijk van wordt.

Leuke spullen!

Ik werk zelf fulltime om de kosten te dekken wat er gemaakt wordt in huis. Hij is dan fulltime bezig in huis om het geheel te renoveren. Natuurlijk ga ik na het werk meehelpen zodat wij sneller klaar zijn!

Ik ben trouwens op het internet gaan zoeken naar een leuk cadeautje wat ik kan geven. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Maxilia. Dit bedrijf heeft diverse leuke spulletjes in het assortiment. Tevens kan je er ook voor kiezen om dit direct te laten bedrukken! Hoe leuk zou het zijn als ik mijn eigen man zie rondlopen en klussen met een bedrukte pet. Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen zodat ik mijn man kan verrassen.