Goede CV Ketel kopen bij Holland Warmte

Een goede CV Ketel kopen bij Holland Warmte mogelijk! Wij zijn er namelijk van de week achter gekomen dat onze cv ketel niet meer werkte. Op zich viel het in het huis nog wel mee, echter betekend dit ook gelijk dat er geen warm water meer is waardoor je dus niet kan douchen. Balen natuurlijk aangezien ik het erg prettig vind om dagelijks onder de douche te springen. Nu dat ik ervoor heb gekozen om een bedrijf te vinden waar je snel terecht kan kwam ik bij Holland warmte uit. Hun kennis en ervaring op het gebied van een cv ketel is groot genoeg waardoor ik zeker wist dat ik hier goed zat. Mijn vrouw wilde niets liever zien dat er een nieuwe cv ketel kwam zodat zij haar verwarming weer aan kon zetten.

warm

Afspraak gemaakt

Zo was het voor mij wel duidelijk dat ik telefonisch contact met hun moest opnemen. Hierdoor kon ik alles duidelijk bespreken in de hoop dat ze diezelfde dag nog langs konden komen. Gelukkig was dit geen enkel probleem en stonden ze nog geen paar uur later bij ons al op de stoep. Yes! Hopelijk weten ze de cv ketel te repareren zodat we hier alsnog een stuk goedkoper uit te komen. Helaas was het niet mogelijk om de ketel te maken waardoor we er maar voor hebben gekozen om hem te vervangen. Een nieuwe CV Ketel kopen bij Holland Warmte is dan ook echt realiteit! Wij zijn hier dan ook onwijs tevreden over.

holland-warmte-servicemonteurs