Een lichtkoepel bestel je bij Bouw Handel voor een snelle service

bouwhandel5 bouwhandel3Een goede vriend van mij had mij gevraagd om hulp bij het inrichten van zijn nieuwe woning waar hij ongeveer twee weken geleden de verbouwing van af heeft, dit vroeg hij vanwege mijn ervaring als binnenhuis architect en ik vind dat natuurlijk maar al te leuk omdat het mijn passie is en ben daarom ook blij dat hij hierom vroeg. Met de binnenkant waren we al snel klaar alleen met sommige dingen liepen we tegen problemen aan zoals met het feit dat hij een licht koepel in zijn uitbouw wou hebben. Een lichtkoepel bestel je bij Bouw Handel omdat het daar simpelweg het voordeligst is en ze een goede kwaliteit van producten leveren.

De service is zeer goed

bouwhandel1We bestelden een lichtkoepel bij Bouw Handel en binnen enkele dagen werd hij geleverd, zoals verwacht was de kwaliteit zeer hoog en was de koepel erg gebruikersvriendelijk en dus konden we hem zelf installeren. Ik wist er al het een en het ander vanaf omdat ik bij want klanten hetzelfde model heb helpen installeren. Het resultaat was echt heel mooi en precies zoals verwacht eigenlijk, overdag scheen de zon en het licht er heel mooi in waardoor je een super natuurlijk licht kreeg in de kamer waardoor het een hele andere verlichte sfeer kreeg wat eigenlijk wel heel mooi is. Ik heb het inmiddels al meerdere mensen aangeraden.