Zijn jullie al bekend met deze maatwerk verstelbare stoel? Je kunt er namelijk veel mee

tafel

Enkele dagen geleden had ik een aanvraag ontvangen van een lezer of ik een website wist waar men een maatwerk verstelbare stoel kon aanschaffen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier in eerste instantie geen antwoord op kon geven. Wel ben ik voor diegene gaan zoeken en met succes!. Zij had in haar aanvraag namelijk ook vermeld dat zij zelf ook gezocht had, echter had zij niks kunnen vinden. Volgens haar kwam dit dan ook omdat zij zelf niet zo handig is in het zoeken van producten via Google. Zelf heb ik hier geen moeite mee. Ik weet namelijk precies waar je op moet letten dus had ik al snel een adresje voor haar gevonden. Zodoende kwam ik dus terecht op de website kindermeubilair.nl. Ik deel deze dan ook met jullie omdat zij meubilair produceren voor kinderen met een lichamelijke beperking. 

maatwerk

Alles wordt hier op maat gemaakt

maatwerk verstelbare stoelHetgeen wat hun naar mijn mening zo goed maakt is dat zij alle meubelen op maat maken. Voordat ik de website van Maatwerk Kindermeubilair had aangeraden bij die lezer, had ik zelf een instructievideo bekeken. Hierin kon ik een duidelijke beschrijving zien van hoe zij te werk gaan. Na het zien van deze beelden, die jullie zelf overigens ook kunnen bekijken, kon ik hun met een gerust hart aanraden.

Indien jij ook op zoek bent naar een maatwerk verstelbare stoel, moet je de hierboven benoemde website maar een bezoeken. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ze opnemen indien je specifieke vragen hebt.