Wij hebben de mooiste tuinmeubelen gekocht

Wij hadden geen mooiere tuinmeubelen kunnen vinden dan bij Stegeman Luxe Outdoor. Daarom wilde ik deze aanrader achter laten op deze website die vol staat met bruikbare tips. Ondanks dat de zomermaanden nog even op zich laten wachten, konden mijn man en ik niet wachten om op zoek te gaan naar een mooi tuinset. Deze hebben wij dan ook beslist gevonden. De keuze is gevallen op een steigerhouten hoekbank met hele mooie en dikke kussens. Toen wij deze bank in de showroom aan het testen waren, verdwaalde wij direct in onze gedachte om hier in de zomer heerlijk op te zitten om te genieten van het weer, een barbecue en onze tuin.

tuinmeubelen

Goed behandeld hout voor een lange levensduur

Toen de tuinmeubelen bij ons werden geleverd, werden deze direct op de gewenste plek van onze tuin neergezet. Wat gaf dit een mooi gezicht. Voor de zekerheid heb ik tegen de weersomstandigheden nog wel een beschermhoed over de bank gedaan. Maar in principe is het hout behandeld tegen alle weersomstandigheden. Toen mijn man uit zijn werk thuis kwam was hij erg verrast. Wij kunnen nu niet meer wachten tot het zomer is.

Kortom, wanneer je eens een kijkje neemt op de website dan zul je al snel zien wat ik bedoel. Hier vind je diverse soorten meubels voor in de tuin of in bijvoorbeeld een serre. Of je nu groot, klein, strak of robuust wilt qua uiterlijk? Alle soorten en maten zijn hier te vinden voor een ieder zijn wens en smaak.

tuinmeubelen