Vergelijk gas en stroom aanbieders op 123stroomengas.nl

logoGoedemorgen beste bezoekers. Ik ga het vandaag in mijn artikel hebben over iets wat we allemaal willen, namelijk geld besparen. Ik ben hier zelf achter gekomen doordat ik mijn energierekening wat aan de hoge kant vond. Het was dus hoog tijd dat hier verandering in kwam. Ik deed eerst van te voren research op het internet naar de mogelijkheden. Zo had ik de mogelijkheid om over te stappen van energiemaatschappij of ‘groene stroom’ en hier vervolgens een subsidie van te krijgen. Het leek mij het makkelijkst om gewoon over te stappen van gas aanbieder. Helaas kon ik geen duidelijk overzicht krijgen van alle aanbieders en hun acties. Dit was totdat ik de site 123stroomengas.nl was tegen gekomen. Deze site is geheel gratis in zijn gebruik en hier kun je dus wel alles eenvoudig met elkaar vergelijken. Nooit gedacht dat het vergelijk gas en stroom zo simpel kon zijn. Je krijgt een duidelijk overzicht waar op je ziet wat jij aan kosten kwijt bent en wat de meest gunstige prijs voor jou regio is. Hierdoor weet je van te voren precies wat je betaald en zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Ik kan inmiddels zeggen dat ik door 123 Stroom en Gas veel geld heb bespaard, precies wat ik nodig had. Wat dat betreft is deze site voor mij een dikke aanrader.

Snel en simpel

Payoff-50

Zoals gezegd ben ik inmiddels al overgestapt en heb mijn eerste energierekening al binnen gekregen. Gelukkig scheelt dit een hoop met de vorige aanbieder en kan ik zo een hoop besparen. Ik kan nu weer meer per maand opzij leggen voor een vakantie of andere kosten. Ik heb deze site in mijn familie al aangeprezen, bij deze doe ik dat bij jullie. Wees slim en vergelijk gas en stroom en kijk hoeveel jij kunt besparen!

gallery-img8klein