Stoere stalen poten met robuuste lasnaden.

Stoere stalen tafelpoten, ze zijn nu officieel de noemer ‘trend’ voorbij en hebben een prominente plek ingenomen binnen diverse interieurstijlen in Nederland & België. Een prachtig eiken tafelblad in combinatie met stoere & robuuste stalen tafelpoten blijft een populaire combinatie. In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over zaken waar u – als consument – rekening mee moet houden bij de aanschaf van kwalitatieve stalen tafelpoten. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over de lasnaden, zichtbaar of niet? 

Robuuste lasnaden.

Allereerst de situatie bij ons: De stalen tafelpoten van EIKENvakman.nl zijn altijd voorzien van lasnaden. De meeste aanbieders van stalen tafelpoten bieden tafelpoten met zichtbare lasnaden aan. Er zijn ook aanbieders die deze lasnaden verwijderen, waarna de tafelpoot gecoat wordt en u een ‘strakke’ stalen tafelpoot ontvangt zonder lasnaad. Wij zijn ervan overtuigd dat mooie en ‘zichtbare lasnaden’ juist actief bijdragen aan de stoere & robuuste look van de tafelpoten. Wij hanteren hierbij relatief ‘grove’ lasnaden van ongeveer 3 a 4 mm dik. Omdat er diverse leveranciers zijn die deze lasnaden ‘wegschuren’ om zo een egaal oppervlakte te krijgen, vinden wij het erg belangrijk om dit duidelijk te benadrukken. Onze stalen tafelpoten zijn voorzien van zichtbare lasnaden – van circa 4 mm – en deze worden niet bijgewerkt, oftewel deze zijn niet altijd kaarsrecht en kunnen oneffenheden bevatten. Houdt hier dus rekening mee! Onze stalen tafelpoten worden door ervaren vakmannen ambachtelijk vervaardigd en dit zorgt dan ook voor dat mooie & stoere accent!

Wilt u meer weten over onze stalen tafelpoten, bekijk dan direct onze online collectie op eikenvakman.nl! Hier vindt u bij alle producten uitgebreide informatie & specificaties terug, evenals duidelijke foto’s uiteraard. Is er nog iets onduidelijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren medewerkers zijn u graag van dienst!