Sanitair online gekocht bij de toonaangever in sanitair

logo_header (1)

Afgelopen weekend merkte ik dat de douche defect was. Even later adviseerde een goede vriend me de website van Sanitair online aan. Op deze website trof ik een groot assortiment aan van baden en douches. Maar, ook wanden, wastafels en meubels. Ik trof nog veel meer sanitair aan. Maar, je begrijpt het wel: ze zijn niet voor niets een van de grote spelers op het gebied van sanitair. Het blijkt zelfs dat ze vele showrooms hebben in Nederland, verdeeld over het land. Ik denk dan ook dat ik aankomend weekend eens een bezoek ga brengen in een van deze showrooms. Deze vriend, die me de website van hun aan heeft bevolen, heeft me ook aanbevolen om eens de showroom van hun te bezoeken. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe het er in het echt uit gaat zien. Dit levert een beter inzicht op dan dat je op enkele afbeeldingen, aanwezig op hun website, dient af te gaan.

Novellini-Kuadra-_KUADRAH_1

Zoals ik al zei was onze douche defect. Daarom hebben we een kijkje genomen op de website van de aanbieder in sanitair. Hier trof ik de bovenstaande inloopdouche aan, die ik graag met jullie wilde delen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jullie mening. Hieronder tref je een afbeelding aan die samengaat met het logo van Sanitair Online. Ik vind dat de afbeelding rust en relaxatie uitstraalt. Hopelijk vinden jullie dit net zo.sanitair

 

Ruim aanbod in sanitair

Zoals ik hierboven al vermeldde biedt de aanbieder van sanitair een ruim aanbod aan van sanitair. Ze bieden dan ook een ruim aanbod van inloopdouches, waarnaar ik op zoek ben.