Revivere Traprenovatie Venlo, een breed scala aan mogelijkheden!

De mogelijkheden op het gebied van traprenovatie zijn enorm divers. In principe is Revivere traprenovatie ingericht om ieder traprenovatie traject tot een succesvol einde te brengen. Zo kunnen wij een op maat vervaardigd ‘doe – het – zelf’  eiken trapbekleding pakket leveren, waarmee de handige doe het zelver direct zelf aan de slag kan. Dit leveren wij door heel Nederland. Maar voor traprenovatie van A tot Z werken wij binnen een vaste regio in Limburg. Revivere Traprenovatie; het adres voor trap bekleden in Venlo en omstreken. Van Venray tot Weert en al het ’tussenliggende gebied’ bieden wij traprenovatie diensten aan van A tot Z: Van kosteloos inmeten tot en met montage.

Natuurlijk kunt u hierbij ook volledig ontzorgt worden, waarbij onze ervaren medewerkers ook de benodigde voorbereidingen treffen. Wij kunnen de huidige trapbekleding verwijderen en de trap(omgeving) ‘renovatie klaar’ maken, verfwerkzaamheden uitvoeren, de trap (plus trapwangen) monteren, maar ook de trapleuningen en/of trapbalustrades vervaardigen en/of monteren. Maar dat is niet alles; Met een eigen timmerwerkplaats, 40 jaar ervaring en een team van 7 ervaren hout professionals maken wij het mooiste maatwerk van eiken, meranti, grenen en vuren; Van trapbekleding op maat tot en met volledige trappen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u uiteraard altijd even bellen, mailen, of gebruik maken van ons contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt en, indien mogelijk, direct ook een gericht prijsvoorstel of prijsindicatie! Revivere; Wij brengen uw trap weer tot leven!