Review: terrasoverkapping Den Bosch van Das & Vlassak

Terrasoverkapping_720Mijn man en ik zijn erg graag buiten. Wij vinden het prettig om in de tuin te werken, regelmatig samen op ons terrasje te zitten en lekker een boek te lezen in een luie stoel. Omdat wij zo veel tijd doorbrengen in onze tuin, besloten wij een tijdje geleden om onze tuin eens flink onder handen te nemen. Nieuwe planten, nieuwe bloemen, een nieuwe terrasset en ook ons terras zelf moest eraan geloven. Zo besloten we een terrasoverkapping Den Bosch aan te schaffen voor ons geliefde terras, zodat we nog meer en nog langer van ons terras kunnen genieten. Na even zoeken naar een goede aanbieder voor een terrasoverkapping, kwamen we bij Das & Vlassak terecht. In deze review lees je wat wij van hun service en product vinden.

Geweldige service en hulp

Ten eerste de service. Zowel mijn man als ik zijn erg tevreden over de service die wij hebben ontvangen bij het bestellen van een terrasoverkapping bij Das & Vlassak. Goed advies, een geduldige verkoper en de mogelijkheid om de terrasoverkapping echt helemaal naar wens te laten maken. Daarnaast was er veel keuze bij het bestellen van terrasoverkapping, wat wij ook erg prettig vonden.

verandazonwering_720-300x225

DSC00787-300x201Helemaal tevreden met onze aankoop

Naast de service van Das & Vlassak, zijn wij ook helemaal tevreden met de aankoop die wij gedaan hebben bij Das & Vlassak. Onze terrasoverkapping ziet er mooi uit en biedt zeker de voordelen die wij voor ogen hadden toen wij op zoek gingen naar een overkapping voor ons terras. Zo biedt de overkapping bescherming tegen de zon, maar zorgt de overkapping er ook voor dat warmte blijft hangen. Hierdoor kunnen wij in de avond langer buiten blijven zitten, simpelweg door onze prettige terrasoverkapping van Das & Vlassak in Best.