Naar de website voor meer informatie

Ik had een aantal maanden geleden een woning gekocht in Amstelveen. Ik wilde de buitendeur graag laten vervangen dus ik ging op zoek naar een bedrijf die dit aanbiedt. Tijdens een bezoek aan Facebook kwam ik een post van een kennis tegen die toevallig ook zijn buitendeur had vervangen. Dit had hij laten doen door een bedrijf bij mij in de buurt. Ik vond de deur die hij had laten plaatsen erg mooi en ik wilde graag meer informatie opdoen over het bedrijf waar hij dit had laten doen.Onder de post stond een link die mij doorverwees naar de website van het bedrijf.


Informatie op de website

Ik had vervolgens op de link geklikt die mij doorverwees naar de website van het bedrijf. Op de website stond erg veel informatie over wat het bedrijf de klanten te bieden heeft. Ze bieden een erg ruim en diep assortiment aan. Je hebt als klant erg veel keuze in zeer verschillende producten voor in en rondom het huis. Ik besloot om een offerte op te vragen voor een buitendeur. Ik vond de prijs erg aantrekkelijk en ik had een nieuwe buitendeur laten plaatsen door Hubo Amstelveen en ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe deur.