Mijn enthousiasme over hovenier Noordwijk

lindenbosch-logoWij hebben in de nazomer onze tuin volledig laten renoveren door hovenier Noordwijk. Afgelopen week viel het op dat de tuin er nog steeds zo netjes uitzag als dat het toen was wanneer ze klaar waren. Het renoveren op zich was volgens hun erg gemakkelijk aangezien ze wegens pure enthousiasme maar al te goed weten hoe dat het er prachtig uit kan zien. Ikzelf ben een leek op het gebied van mijn tuin en probeer het ten aller tijde te vermijden, ben dus niet in het bezit van “groene vingers”. 

Makkelijk bij te houdenlindenbosch-tuinen005-300x225

Nu we hopelijk de wintermaanden weer gehad hebben wil ik me wel bezig houden met de tuin, het voorbereiden voor de zomermaanden natuurlijk! Wij hebben een vrij grote tuin aan ons huis, hiermee ben je niet met een paar minuten klaar. Ik hoefde mij in ieder geval geen zorgen te maken dat ik nog onkruid moest wieden, wegens het slim nadenken van hovenier Noordwijk heb ik daar geen last meer van! Hun hebben namelijk erover nagedacht en tijdens het werken in de tuin hebben ze een worteldoek gelegd, nu een half jaar laten merk je echt het verschil! Voorheen was ik namelijk nu al druk bezig om het onkruid te verwijderen, enige wat er nu nog gebeuren moet is vegen! Naar mijn mening kan je tuin niet makkelijker zijn als dat ik momenteel heb en geloof mij, ik ben er zeer blij mee!Bloem