Met AVO speeltoestellen buiten plezier maken

11.01-400x300Als ik terugdenk aan mijn kinderjaren, denk ik onder andere aan de leuke momenten in de speeltuin.
De schommel, de wip, de glijbaan en de draaimolen zijn leuke attributen voor een kind. Ouders kunnen ervan genieten als hun kinderen op de AVO speeltoestellen buiten plezier maken. Ja, de glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft. En die glimlach zie ik ook tegenwoordig vaak verschijnen als ik langs een speeltuin loop.
Als de zon in het voorjaar schijnt en zijn warmte af begint te geven, merk ik steeds meer plezier bij de spelende kinderen. Ze draaien, schommelen, wippen, klimmen en glijden er lustig op los. Dat doet de zon ook in mijn eigen hart schijnen. En een vrolijk hart is goed voor de gezondheid, niet alleen van mij, maar van ieder mens op aarde.

05.06-400x300Draaien in de molen

In de mallemolen van het leven draait iedereen zijn eigen rondje mee. De verschillende vormen draaimolens die ik her en der tegenkom geven kleur aan het leven van het kind, de ouders en de onderwijzers. Wat dat betreft draait AVO beslist zijn rondje mee in de bijdrage aan het welzijn van het kind. Of het nu is met de fietsdraaimolen, de ‘gewone’ draaimolen of de draaischijf.
Kortom, loop ik langs de AVO speeltoestellen buiten van de zon te genieten, dan heb ik ook plezier in de daarop en daarmee spelende kinderen. Met alle vreugde en blijdschap die daarmee gepaard gaat.

04.05-299x400