Makelaar in Overschie

makelaar overschie

Maak huis (ver)kopen eenvoudig met makelaar in Overschie

Wilt u zonder makelaar in Overschie een woning verkopen, kopen, verhuren of huren? Dan wensen wij u heel veel geluk en nog veel meer wijsheid. Wij geven u maar weinig kans dat u dat op eigen houtje voor elkaar kunt boksen. U heeft namelijk never nooit het netwerk en de invloed van een goede makelaar. Een makelaar werkt met Funda, met goede brochures, mooie foto’s een goed social media netwerk. U moet van goede huize komen als u daaraan wilt kunnen tippen. We vertellen u hieronder meer over waarom een makelaar in Overschie u kan bieden wat u zoekt.

Woning verkopen in Overschie?

Wilt u uw huis verkopen? Als dat zorgvuldig moet gebeuren, zodat u er ook nog wat aan overhoudt, dan kan dat toch eigenlijk niet zonder goede makelaar in Overschie. Zijn of haar ondersteuning kan iedereen uitstekend gebruiken. Zo kan deze makelaar u begeleiden met onderstaande belangrijke zaken die komen kijken bij een woning verkopen. Die zaken zijn onder andere:
 • Vraagprijs bepalen
 • Publiciteitsplan opstellen
 • De woning verkoop klaar maken
 • Bezichtigingen doen
 • Verkoopproces begeleiden
 • Ondertekening van de koopakte
 • Naar de notaris gaan
  • Zo heeft u uw huis binnen afzienbare tijd verkocht!

   Uw woning verhuren

   Heeft u plannen om uw woning te gaan verhuren. Al dan niet kaal, gestoffeerd of gemeubileerd? Dan ontdoet u zichzelf van heel veel kopzorgen als u de verhuur overlaat aan een makelaar. Deze vraagt daarvoor een redelijke commissie, maar verricht dan verder alle werkzaamheden die u het verhuren van uw huis makkelijk maken. En dat is dan toch redelijk makkelijk huurpenningen vangen, toch?

   Een huis kopen of huren

   Wilt u een huis gaan kopen of misschien huren? U kunt dan een makelaar in Overschie een zoekopdracht geven. Hij of zij gaat dan voor u op zoek naar een geschikte koopwoning of huurwoning die past bij uw wensen en financiële mogelijkheden. Voor u is het zoeken naar een woning best lastig. Maar voor een makelaar is dat een peulenschilletje. De makelaar helpt u een woning te vinden, helpt u onderhandelen over de prijzen en heeft uitgebreide kennis van de markt. Daar kunt u heel slim uw voordeel mee doen. En dat maakt een woning kopen of huren redelijk overzichtelijk.

   Meer info

   Wilt u meer lezen over woningen kopen, verkopen en makelaars? Lees hier dan bijvoorbeeld het blog met tips voor het kopen van een huis op de huidige huizenmarkt.