Kroneman Interieurs is een architectenbureau in Utrecht

Voor de verbouwing van ons huis hebben wij architectenbureau Utrecht ingeschakeld. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en hiermee zijn de medewerkers van Kroneman Interieurs aan het werk gegaan. Omdat wij niet precies wisten hoe ons huis eruit zal gaan zien hebben zij eerst een 3D tekening gemaakt. Wat ziet dat er mooi uit, lijkt net alsof je naar een foto zit te kijken. Het lijkt ook net alsof je al door je huis aan het lopen bent, zo realistisch allemaal. Na een paar wijzigingen zijn zij aan de slag gegaan.  

Een all-in tarief

Het bijzondere aan dit architectenbureau in Utrecht is, dat zij een all-in tarief hanteren per ruimte. Vooraf wordt er één prijs afgesproken voor de hele te ontwerpen ruimte. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan. 

Ondertussen is onze verbouwing achter de rug en het resultaat is bijzonder mooi geworden. Al onze wensen zijn nu in de woning terug te vinden en deze zijn aangevuld met leuke ontwerpen door Kroneman Interieurs. Natuurlijk hadden wij wel verwacht dat het allemaal mooi zal worden, maar zó mooi, daar waren wij niet op voorbereid. Wij genieten nu intens van ons knusse huisje en allemaal te danken aan Kroneman Interieurs.