Klik hier voor meer informatie

Ik wilde mijn huis graag laten verbouwen. De tegels die er in de woonkamer lagen vond ik niet erg mooi dus die wilde ik graag laten vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. De badkamer was verouderd ik wilde er daarom dus een nieuwe douche in laten zetten en ik wilde graag een nieuw bad plaatsen. De tegels die er in de badkamer lagen waren ook verouderd dus ik zocht hier nieuwe voor. De keuken was er erg slecht aan toe dus ik had een nieuwe keuken gekocht die ze diezelfde week nog hadden geplaatst. Ik ging vervolgens op zoek naar de tegels voor in de woonkamer en voor in de badkamer. Tijdens een bezoek aan Facebook kwam ik een post tegen waaronder stond klik hier. Ik werd vervolgens doorverwezen naar de link van de website.


Website

Toen ik door de klik hier button doorverwezen werd naar de website was er erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat ze aan te bieden hebben. Ik vond een aantal afbeeldingen op de website over wat voor tegels ze aan te bieden hebben voor de badkamer. Ik had al snel een keuze kunnen maken. Voor de tegels in de woonkamer duurde het wat langer. Ik wilde graag een vloer met vloerverwarming dit boden ze gelukkig ook aan. Na een tijdje te hebben gezocht heb ik een keuze kunnen maken en ik ben erg blij met het resultaat.