Klik hier voor het ruime assortiment van Sanispecials

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van sanitair, centrale verwarming, ventilatie en keukenaccessoires? Dan bent u aan het juiste adres bij Sanispecials. Zij hebben echt alles om u van dienst te kunnen zijn! Zo hebben zij meer dan 300.000 producten in het assortiment en hebben daarvan 100.000 producten op voorraad. Klik hier om het ruime assortiment te bekijken op hun website. Sanispecials levert aan consumenten, ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers.

Op het internet is dit bedrijf erg goed beoordeeld en heeft het een gemiddelde score van een 8,0 op Bol.com. Het is zeker een aanrader om hier uw producten te bestellen wanneer u op zoek bent naar producten op het gebied van sanitair, centrale verwarming, ventilatie en keukenaccessoires.

Waarom kiezen voor Sanispecials?

  • Voor 17:30u besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50 (Nederland)
  • Eigen showroom
  • 24/5 bereikbaar
  • Zelf je afleverdatum kiezen

Vragen?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Sanispecials. Ook wanneer het avond of weekend is kunt u hen bereiken door te bellen (073 – 612 18 55) of via whatsapp (06 – 57 57 57 26), klik hier om naar de klantenservice te gaan.