Je huis voor de beste prijs verkopen

Je huis verkopen voor de beste prijs. Dat zou iedereen wel willen. Om een goede prijs voor je huidige woning te krijgen zijn er een hoop tips en adviezen maar die gaan we niet allemaal uitlichten. Laat het duidelijk zijn dat een net en opgeruimd huis een stuk makkelijker verkoopt. De hulp van een makelaar kan ook een groot verschil maken.

Sta je op het punt om je huis te verkopen? Het is handig om dit stapsgewijs te doen. Sla geen stappen over zodat je soepel over kunt naar de nieuwe woning. Een huis verkopen gaat ook niet binnen een dag en daarom is het alleen maar verstandig om het goed te doen. Vraag je makelaar om meer tips of een heel stappenplan.

Waarde huis berekenenWat-is-mijn-huis-waard

De waarde van je huis inschatten kan je redelijk goed zelf doen. Zeker als je de verkoop van woningen in de buurt in de gaten houdt. Exact uitrekenen welke prijs je moet vragen is echter een stuk minder eenvoudig. Daar komt de makelaar om de hoek kijken. Als je denkt, wat is mijn huis waard? Dan kom je er achter door een afspraak met je eigen makelaar in te plannen. Eventuele plannen voor een verhuizing kan je dan direct bespreken.

Hulp van een makelaar

Een makelaar is er niet alleen voor de aankoop van een nieuwe woning. Ook bij de verkoop van je huidige woning kan de makelaar het verschil maken. Ook bij de onderhandeling kan je de hulp van je makelaar weer inschakelen. Hij of zij weer precies wat de actuele waardes zijn van woningen in de buurt, hierdoor betaal je nooit te veel voor de woning. En bij de verkoop zorgen we juiste dat je wel de beste prijs krijgt. Zeker als het om hoge bedragen gaat is de investering in een makelaar daarom snel terug verdient.