In de zomer ook zo erg last van insecten in je huis?

hordeur kopen

In de zomer zetten we graag de ramen en deuren open. Om op die manier een lekker frisse wind door je huis te laten waaien. Maar helaas is de zomer ook de tijd van insecten die je huis binnen vliegen. Daar zit je uiteraard niet op te wachten. Het is heel eenvoudig op te lossen. Namelijk door het plaatsen van een hordeur.

Overlast van insecten in huis

Heerlijk om in de zomer deur of deuren open te zetten. Maar met het openen van de deuren hebben muggen en vliegen vrij toegang tot het huis. Vliegen en met name muggen kunnen voor behoorlijk wat overlast zorgen in huis. Je merkt het vanzelf aan bijvoorbeeld de muggen die rond je oren blijven zoemen of aan de muggenbulten op je lichaam. Niet fijn maar met een hordeur kopen voorkom je overlast van insecten in je huis.

hordeur kopen

De frisse wind door je huis laten gaan door het plaatsen van een hordeur

Het moet niet zo zijn dat je de deur niet meer open wil laten omdat er muggen en andere vliegende insecten binnen kunnen komen. Laat bij heerlijk warme en aangename temperaturen de deur lekker open staan. Dan kan er een lekker frisse zomerbries door het huis waaien. De perfecte oplossing voor dit probleem is een hordeur kopen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het enige wat je moet doen is even de juiste afmetingen bepalen dan weet je welke afmeting hor je moet aanschaffen.

Een hordeur kopen en plaatsen

Een hordeur kan je heel gemakkelijk zelf plaatsen of installeren. Weet je niet goed hoe je dat het beste kan doen? Begin dan eerst met het doorlezen van de werkbeschrijving. Deze vind je in of op de verpakking. Door deze stap voor stap te volgen kan het bijna niet misgaan. Na het plaatsen kan je met een gerust hart de deur openzetten. De overlast van insecten in huis zoals van vliegen en muggen is hiermee verleden tijd.