Hoe beveilig je je huis?

Het afsluiten van deuren is belangrijk om uw huis te beveiligen. De meerderheid van de inbrekers komt echter de woning binnen door de ramen te breken of door de deursloten open te breken. De voor de hand liggende vraag is dus: Wie houdt uw familie en bezittingen in de gaten als u weg bent van huis, op het werk, bij het winkelen of op vakantie met het gezin?

Voordat u het nog langer uitstelt, kunt u hierover nadenken: 

Zie hieronder 4 redenen waarom je een thuis beveiliging systeem zal moeten hebben.

  1. Detecteert rook, brand en koolmonoxide – Veel huizen branden af als gevolg van defect brandalarm of die met lege batterijen. Er zijn ook veel gevallen geweest van mensen die naar de ziekenhuizen moesten vanwege koolmonoxidevergiftiging, iets waarvan ze zich natuurlijk niet bewust waren tot het te laat was.
  1. Ter afschrikking van mogelijke criminaliteit – Preventie is de sleutel tot het omgaan met eventuele traumatische situaties. Vele misdadigers proberen niet eens om in huizen in te breken die zij als veilig beschouwen. Makkelijke doelwitten zijn beter voor ze. Schakel gerust een objectbeveiliging voor extra veiligheid.
  1. Bescherm uw familie en bezittingen – Is het de moeite waard om een paar euro uit te sparen voor het verlies van uw kostbare en waardevolle kostbaarheden? Denk na over de nasleep die slachtoffers hebben, alleen er later achter te komen dat ze hadden moeten investeren in een zeer betaalbaar systeem dat veel onnodig verdriet had kunnen voorkomen.
  1. Kom in aanmerking voor kortingen op uw woningverzekering – Bijna elke verzekeringsmaatschappij is blij met huiseigenaren en bewoners die waarde hechten aan en zorg dragen voor hun veiligheid om verlies te voorkomen en dus geld te besparen. Bedrijven geven hiervoor kortingen.