Ga voor timmerbedrijf leiden en onderhoudsbedrijf leiden

aanbouw

 

 

 

Heb je een klus? Schakel dan timmerbedrijf leiden en onderhoudsbedrijf leiden in!

Dit heb ik namelijk ook gedaan voor de totaal nieuwe badkamer die ik heel graag wou hebben! De badkamer die erin zat was oud en gedateerd. Het werd echt tijd voor een nieuwe. Maar wie laat je dat doen? Met zoveel timmerbedrijven op de markt zag door de bomen het bos niet meer. Ik ben op internet gaan zoeken met de zoekterm timmerbedrijf leiden en onderhoudsbedrijf leiden, en ben ik uitgekomen op de bovenstaande link. Met de mogelijkheid om online een afspraak te maken (echt handig!) heb ik snel een fysieke afspraak kunnen realiseren. Men kwam diezelfde week nog langs om een inventarisatie te doen voor het project. Kort daarna ontving ik een voordelige prijsopgave en ben ik overgegaan tot actie!

afbouw

Tijd voor vernieuwing!

Na akkoord te geven op de offerte begonnen de werkzaamheden de week daarop! De oude badkamer ging eruit en werd allemaal netjes afgevoerd. Alle ondergronden werden mooi voorbehandeld en de leidingen werden verlegd. En toen was het eindelijk zover! De nieuwe tegels kwamen op de muur! Een verschil van dag en nacht vergeleken met de oude tegels. Een stuk frisser. Al het sanitair werd geplaatst en toen kwam het einde in zicht! De oplevering was heel keurig. Ik heb nergens overlast van gehad. Al het oude spul had ik geen omkijken meer naar. En de nieuwe badkamer was er superstrak ingezet. Alles netjes afgekit en afgevoegd! Met de mooie tegels en die nieuwe douchecabine kom ik graag elke ochtend weer in mijn nieuwe badkamer!

dakkapel