Een rookkanaal van Kachelconcurrent was perfect voor ons

rook rook1Ik zit al een jaar of twee te denken aan een mooie haard in mijn woonkamer en dit jaar besloot ik er gewoon voor te gaan, ik berekende alle kosten en dergelijken en ging bij verschillende bedrijven offerte’s aanvragen. Een Rookkanaal van Kachelconcurrent was voor mij de beste aanbieder van dit belangrijke onderdeel, ik kon bij dit bedrijf zo’n dertig tot veertig procent besparen op materiaal kosten en daardoor was ik echt een heel stuk goedkoper uit. Bij mij draaide het vooral om de prijs aangezien ik niet heel veel geld had om mee te werken in dit geval en dus was dit de beste keuze voor mij en die greep ik dus met beide handen aan.

Uiteindelijk was het resultaat prachtig

rook2 Toen het Rookkanaal van Kachelconcurrent eenmaal binnen was had ik alles bij elkaar en kon ik dus gaan beginnen met het installeren. Uiteindelijk was ik best snel klaar, sneller dan verwacht in ieder geval en dat is wel fijn aangezien je niet nog langer in een bouwput wilt wonen. Het resultaat mocht er zijn en dan zie je echt waar je het voor doet, ik heb hem gelijk aan gezet dezelfde avond nog en heb er heerlijk kunnen genieten met wat vrienden er bij en een heerlijk flesje wijn. Een open haard geeft een heerlijke sfeer aan de avond en dat vind ik prachtig.