Een mooie trap voor iedereen

Daniels Traprenovatie

Een mooie trap wil iedereen, de tijd dat je de trap met vloerbedekking gaat betreden is gelukkig niet meer aan de orde. Tegenwoordig kun je de trap geheel in eigen stijl laten renoveren, in je eigen kleuren en materialen zodat je er weer jaren tegenaan kunt. Vaak worden er materialen gebruikt die slijtvast zijn, antislip en prachtig gecombineerd met de rest van je interieur. Natuurlijk worden de leuningen niet vergeten, deze kunnen ook door Daniels traprenovatie worden geleverd.

Daniels Traprenovatie

Aansluiting bij de vloer

Wanneer je een traprenovatie uit laat voeren heb je in de meeste gevallen te maken met de aansluiting bij de vloeren, omdat de trap is voorzien van nieuwe materialen sluit dit niet mooi aan bij je bestaande vloer. Daniels traprenovatie kan naar wens ook je bestaande vloer uitvoeren in dezelfde stijl als de trap, op deze manier heb je een prachtig geheel. Voor de vloer waar de trap op staat is dit een belangrijk punt, een mooie indruk geeft de trap een nog mooiere look. 

Een eerlijke prijs voor een mooie trap

Bij een renovatie van Daniels traprenovatie wordt je trap door echte specialisten onder handen genomen, een mooie nieuwe trap voor een eerlijke prijs. Materialen van zeer goede kwaliteit, slijtvast waardoor je er zeker van bent dat je voor jaren een prachtige trap hebt. Wil je een trap nog meer sfeer en luxe laten uitstralen, dan is het een goed idee om mooie verlichting aan te laten brengen. Voor de veiligheid is het ook goed, in het donker kun je op een veilige manier de trap op of aflopen.