Een maatbeker kopen bij growexpert

Onlangs vroeg een goede vriend van me of ik een paar taken wilden doen die hij had opgeschreven in op een papiertje op zijn bureau. Tijdens de vakantieperiode pas ik op zijn huis, dus ik doe dat dan graag. Er stond letterlijk: maatbeker kopen. Maar ik had geen idee wat hij hier nou precies mee bedoelde. Ik stuurde hem een bericht maar hij had geen bereik. Ik ben toen maar een beetje rond gaan zoeken, welke maatbeker bedoelt hij dan precies? En toen opeens dacht ik aan zijn kweek, en wist ik dat hij eind september weer wil beginnen. Daarom had hij een maatbeker nodig. Zo ging ik naar Growexpert om daar een van de beste maatbekers te kopen die ze op dit moment hebben.

Growexpert

Twee dagen later kreeg ik een berichtje terug, dat het inderdaad ging om de maatbekers van Growexpert. Dan moet je je vrienden dus wel even goed kennen! Ik vind het wel leuk om te merken dat je zo op elkaar in kan spelen, weten wat er speelt en daarop anticiperen. Uiteindelijk heb ik ook nog wat administratieve klusjes gedaan en verder gewoon lekker gehangen in het huis en met de dieren gespeeld. Voor mij ook een vakantie dus!