Een Hongaarse punt vloer in een luxe uitstraling koop je bij Knulst Vloeren

Hongaarse punt

Steeds vaker is een vloer met Hongaarse punt in het interieur terug te zien. Helemaal niet zo vreemd, want deze vloeren geven direct een luxe uitstraling aan je interieur. Dit type vloer komt van oudsher uit statige herenhuizen, maar is vandaag de dag ook erg geliefd in nieuwbouwprojecten. Het legpatroon heeft veel weg van een visgraatvloer en is via Knulst Vloeren voor een scherpe prijs te bestellen. Til de sfeer van je interieur direct naar een hoger niveau en ontdek de mogelijkheden die er zijn in onze royale showroom.

vloerkeuze

Het verschil tussen een visgraat vloer een Hongaarse vloer

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, komt een visgraat vloer erg overeen met een Hongaarse vloer. Echter liggen de vloerdelen bij een visgraat patroon in een hoek van 90 graden. Voor een Hongaarse vloer worden de vloerdelen in een hoek van 45 tot 60 graden gelegd. Hierdoor lopen de groeven anders en het bovenste deel van de plank sluit op een andere manier aan, met als resultaat dat er een strakkere belijning ten opzichte van een visgraat vloer ontstaat.

Kies uit verschillende kleuren en verschillende diktes van de plank

Als je voor een Hongaarse vloer een specialist bezoekt zoals Knulst Vloeren, kun je er altijd zeker van zijn dat er ook voor de sfeer van jouw interieur een passende vloer te koop is. Met iedere vloer ben je verzekerd van een geweldig natuurproduct waar je vele jaren erg veel plezier aan gaat beleven. De afwerking en de behandeling kun je volledig naar eigen wens samenstellen en je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende kleuren hout! Breng gerust eens een keer een bezoek aan de showroom.

vloersysteem