Een goede zithouding met relaxfauteuils in Hilversum

Relax stoel

Een tijdje geleden wat ik voor mijn vader op zoek naar relaxfauteuils in Hilversum. Hij wordt al een dagje ouder en zit veel. Om tv te kijken, de krant te lezen of gewoon een spelletje op de tablet te spelen. Soms doet hij zelfs even een dutje in zijn stoel. Omdat zijn huidige stoel redelijk aan het verslijten is en hij zijn stoel echt gebruikt om te relaxen, leek een relaxfauteuil mij wel een goede aankoop.

Relaxfauteuils in Hilversum

Relaxfauteuils in Hilversum aanpassen zoals jij wilt

Bij relaxfauteuils in Hilversum kun je de stoel helemaal aanpassen zoals jij hem lekker vindt zitten. Met een handige bediening kun je de leuning, voetensteun en soms ook de armleuningen zo verplaatsen zodat jij er echt goed in kunt relaxen. Sommige stoelen hebben ook een sta-op functie. Ideaal voor ouderen die wat moeilijker hun stoel uit kunnen komen. De stoel positioneert je zo dat je er gemakkelijk uit op kunt staan. Ideaal, ook voor de langere termijn.

Sta op functie

Minder last van stijve spieren en rugklachten door goede zithouding

In onze zoektocht kwamen we terecht bij Van Reenen Meubelen. Deze meubelwinkel heeft verschillende relaxfauteuils in Hilversum. In de showroom kun je verschillende modellen zien en uitproberen. Je kunt de fauteuils ook online bestellen maar juist een zo’n relaxfauteuil kun je het beste zelf ervaren. Het is namelijk best wel een aankoop, ondanks dat Van Reenen zeer scherpe prijzen hanteert. Het is het geld dubbel en dwars waard. Mijn vader heeft heel veel plezier van zijn stoel. Hij heeft een stuk minder last van stijve spieren en ook zijn rugklachten zijn een stuk minder doordat hij zijn houding aan kan passen aan de activiteit. En eerlijk is eerlijk, ik was zelf ook erg te spreken over de relaxfauteuils in Hilversum en overweeg er ook een voor mijzelf aan te schaffen. Dus niet alleen voor oudere mensen is het een fijne stoel maar voor iedereen die graag een relaxte zithouding wenst.