Decoratie gevonden bij Mypalmshop

Zo nu en dan ga ik samen met mijn vriendin naar de tuincentrum om nieuwe planten aan te schaffen. Tegenwoordig bestellen wij dit ook online bij Mypalmshop.

Het is namelijk mogelijk om vanachter jouw eigen computer een leuke palmboom te bestellen of wellicht een cactus. Hier zijn de kosten dan ook een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat je elders zult vinden! In de eerste instantie was ik nog niet overtuigend genoeg van het feit dat je vanachter je eigen computer planten kan bestellen. Ik ging er namelijk vanuit dat het de reis niet zou overleven. Overigens heb ik er toen wel voor gekozen om één plant te bestellen zodat ik het kan testen!

Wat een plezier!

Mijn bestelling werd erg snel en zeer netjes bij ons thuis bezorgd. Tevens was het erg goed ingepakt zodat de plant niks heeft kunnen leiden onderweg. Het is nu al een lange tijd geleden dat wij bij dit bedrijf een bestelling hebben geplaatst. De plant staat nog steeds te stralen in onze woonkamer. Hierdoor heb ik er wel voor gekozen om een nieuwe bestelling te plaatsen bij Mypalmshop. Onze tuin moet er natuurlijk wel goed uitzien voordat de zomermaanden voor de deur staan. Het shoppen naar nieuwe planten doe ik trouwens wel samen met mijn vriendin. Deze traditie probeer ik zo lang mogelijk vol te houden aangezien wij beide verschillen in smaak qua planten.