De mogelijkheden van Holland Warmte CV ketel onderhoud

holland_warmte_logo (1)Om ervoor te zorgen dat je CV ketel goed blijft werken en je hier lang gebruik van kunt maken, is het belangrijk om je CV ketel goed te onderhouden. Eén van de professionele bedrijven die je kan helpen bij het onderhouden van je CV ketel, is Holland Warmte. Meer over de mogelijkheden van Holland Warmte CV ketel onderhoud, lees je op deze pagina.

Kies uit drie diverse servicecontracten

Als je kiest voor Holland Warmte CV ketel onderhoud, heb je de keuze uit drie verschillende CV ketel servicecontracten. Zo kun je kiezen voor het goedkoopste servicecontract (het Onderhoud Plus servicecontract), het iets duurdere servicecontract (het Basis servicecontract) en het duurste, meest uitgebreide servicecontract van Holland Warmte (All-in Extra). Afhankelijk van de wensen en behoefte die je hebt, kies je een servicecontract dat bij jou past.

Garantie tot en met 13 jaar na installatie

Een mooie extra van het All-in Extra servicecontract van Holland Warmte, is dat je met dit contract wel tot en met 13 jaar na de installatie van je CV ketel recht hebt op garantie. In plaats van de standaard 24 maanden garantie, heb je met dit servicecontract dus veel langer recht op garantie als je CV ketel kapot gaat. Wil je zeker weten dat je lang gebruik kunt maken van jouw CV ketel, dan kies je dus voor het servicecontract met de naam All-in Extra. Vind je dit niet zo belangrijk, dan kies je voor een meer voordelig servicecontract.

servicecontract-algemeen