De enorme keuze die je hebt bij betonlook tegels 90×90

Je hebt vast en zeker wel eens iets gehoord of gelezen over betonlook tegels en dat is ook niet zo vreemd. Deze stijgen enorm in populariteit, omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar een modern of industrieel interieur. Daar past zo’n tegel perfect bij! Het is wel een misvatting dat betonlook tegels altijd grijs en ietwat saai zijn. Integendeel! Je hebt voldoende keuze uit kleuren en afmetingen in onze blog vertellen we welke keuzes je hebt als je voor de betonlook tegels 90×90 kiest.

Wat zijn betonlook tegels 90×90?

Betonlook tegels 90×90 zijn tegels met een afmeting van 90 centimeter breed en 90 centimeter lang en dit zijn dus vrij grote tegels die ideaal zijn om te gebruiken als je een grote oppervlakte moet bedekken. Of als je zo min mogelijk voegen wilt zien in een kleinere ruimte, zoals een badkamer. Betonlook tegels worden zeker niet alleen voor sanitaire ruimtes gebruikt, want we zien ze ook steeds vaker terug in keukens en woonkamers. Met een bijkomstig voordeel dat je de deze ook kunt doorleggen naar de tuin! Want deze tegels zijn ook perfect voor buiten. 

Verschillende kleuren

Als je aan beton denkt dan denk je aan grijs en grauw, maar die gedachte kun je laten varen. Betonlook tegels 90×90 zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar hoewel ze altijd wel het karakter van beton hebben. Hieronder vertellen wij uit welke kleuren je allemaal kunt kiezen. 

Chalk betonlook tegels

Chalk betonlook tegels 90×90 zijn mooie grote tegels die in gebroken wit verkrijgbaar zijn. Deze tegels zijn 90 centimeter breed, 90 centimeter lang en 10 millimeter dik. Een gebroken witte tegel maakt een ruimte veel ruimtelijker dan wanneer je voor een donkere tegel kiest. Je kunt voor een mooi en speels effect kiezen voor een donkere voeg die de tegel echt in het oog laat springen. Met de keuze voor een lichte voeg kun je de vloer of de muur eruit laten zien als één geheel. 

Mud Taupe betonlook tegels 90×90

Mud Taupe zit een beetje tussen bruin en grijs is en het is zonder twijfel een bijzondere kleur die uitstekend in een industrieel interieur past. De Mud Taupe betonlook tegels 90×90 worden ook vaak gekozen bij een landelijk interieur. Deze tegels zijn 90 centimeter breed, 90 centimeter lang en 10 millimeter dik, maar je moet er wel rekening mee houden dat er een kleine afwijking van enkele millimeters aanwezig kunnen zijn. Wij adviseren om ook een matchende voegkleur te kiezen om de tegel tot zijn recht te laten komen. Je creëert op die manier niet alleen een mooi geheel, maar je zorgt ook voor een warme en natuurlijke uitstraling. 

Pearl lichtgrijs betonlook tegels 90×90

Pearl lichtgrijs betonlook tegels 90×90 zijn mooie grote tegels die een bijzondere kleur hebben. Het is een aangename combinatie van parelwit en grijs en dat zorgt voor zowel een moderne als warme uitstraling. In een modern en industrieel interieur komen deze tegels uitstekend tot hun recht! De tegels zijn 90 centimeter breed, 90 centimeter lang en 10 millimeter dik. Een grijze of lichtgrijze voegkleur is het mooist in combinatie met deze tegel, maar je zou ook voor een contrasterende voegkleur kunnen kiezen als je de tegel echt eruit wilt laten springen.