Bubbelbad vs jacuzzi

Ondanks we het woord hottub en jacuzzi allemaal kennen , weten veel mensen het verschil tussen hottubs en jacuzzi’s niet. Het is namelijk zo dat beide heel erg op elkaar lijken maar dat het verschil vooral zit in de naam. Aan het einde van de dag zijn beide gewoon waterbakken waar bubbels en waterstralen uit komen. Jacuzzi is een merknaam dat overigens meerdere producten produceert maar vooral bekend stond om hun hottubs. DIt heeft ervoor gezorgd dat mensen hottubs jacuzzi’s zijn gaan noemen. Dit zou je kunnen vergelijken met hoe zakdoekjes ook soms kleenex worden genoemd. Dit is namelijk ook een product dat wordt genoemd bij een merknaam.

Welke maten zijn er?

Omdat mensen verschillende huizen en bestemmingen voor hun hottubs hebben, is het belangrijk dat hottubs op verschillende plekken kunnen passen. Hiervoor bestaat er uiteraard geen one size fits all, daarom is het zo dat hottubs in verschillende groottes worden gemaakt. DIt maakt het ook mogelijk om goedkopere hottubs te produceren, logischerwijs is het dan zo dat kleinere hottubs ook goedkoper zijn. Zo kunnen mensen met verschillende budgets nog steeds een hottub betalen. De verschillende maten kunnen ook handig zijn wanneer de grote van een bepaalde plek het eenmaal niet toelaat om een grotere hottub te hebben. Denk bijvoorbeeld aan douches. Ook kan je kiezen voor een inbouw hottub, ook wel bekend als een hottub kuip.

Waar worden jacuzzi’s gemaakt?

Jacuzzi’s oftewel hottubs zijn producten die meestal in grote aantallen worden geproduceerd, al dan wel de verschillende onderdelen van hottubs. Dit betekent dan ook dat afhankelijk van de fabrikant de hottubs ook nog gemonteerd moeten worden. Deze hottubs kunnen dan bijvoorbeeld ook aan huis gemonteerd worden.Dit hoef je uiteraard niet altijd zelf te doen, omdat veel winkels de mogelijkheid bieden dat monteurs de hottubs in elkaar zetten. Zo weet je zeker dat jouw hottub op de juiste manier wordt opgebouwd en vastgezet en er dus ook geen eventuele gevaarlijke ongelukjes kunnen gebeuren zoals een lek in de hottub wat heet water lekt.