Bloembak trends voor in uw tuin!

U bent toe aan het vernieuwen van uw tuin en u bent op zoek naar goede en mooie bloembakken die een lange levensduur bieden. Zoekt u dan niet verder en neem dan snel een kijkje in de showroom van Tuinwaardig in Steenbergen! In deze prachtige uitgebreide showroom bieden zij u een ruim aanbod in verschillende soorten bloembakken. Bent u op zoek naar een bloembak voor in uw tuin of zoekt u een bloembak voor binnenshuis? Dit is geen enkel probleem, bij Tuinwaardig bieden zij u allerlei soorten en maten bloembakken van hoge kwaliteit met een kenmerk van 100% vakmanschap! Tuinwaardig biedt u een ruim aanbod aan in verschillende soorten bloembakken.

bloembak

Bloembak van hout

Bij Tuinwaardig vindt u verschillende plantenbakken gemaakt van de beste en duurzame houtsoorten. Denkt u aan douglas hout, meranti hout, mahonie hout en eikenhout. Door gebruik te maken van een houten bloembak in uw tuin of woning creëert u een warme sfeer. De houten bloembakken van Tuinwaardig kunt u gebruiken voor allerlei verschillende planten maar ook om een boom of struik in te plaatsen. Doordat de houten bloembakken op maat gemaakt worden kunt u zelf uw gewenste maten aangeven. Wat een luxe! De houten bloembakken van Tuinwaardig worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit en het Nederlands vakmanschap. Iedere plantenbak word met de handgemaakt en hierdoor is iedere houten bloembak uniek in zijn soort. Een houten plantenbak van Tuinwaardig staat bekend als een stevig en duurzaam product.

Cortenstaal bloembak

bloembak

Bent u meer een type voor een bruin roestkleurige cortenstaal bloembak? De mogelijkheden bij Tuinwaardig zijn eindeloos! Een maatwerk cortenstaal plantenbak staat voor kwaliteit! Een bloembak van cortenstaal word gemaakt van een natuurlijke oxidatielaag en heeft een warme en tijdloze uitstraling. Een cortenstaal plantenbak is geschikt voor verschillende bomen en planten. U kunt een cortenstaal bloembak zowel binnen als buitenshuis gebruiken. De bloembakken zijn vorstbestendig en door de weersomstandigheden krijgen de bloembakken een prachtige en eigentijdse roestkleur.

Kunststof bloembak

Gaat u toch meer voor een lichtgewicht kunststof bloembak? Dit is geen enkel probleem! Bij Tuinwaardig bieden zij u een ruim aanbod aan in verschillende soorten kunststof bloembakken. Een kunststof bloembak zorgt voor een unieke en sfeervolle uitstraling in uw tuin. De kunststof bloembakken zijn weerbestendig en bestand tegen elk soort weer. Zon of regen, dat is geen enkel probleem! U neemt de vies geworden plantenbakken af met een nat doekje en uw plantenbakken blinken weer in de zon! Een kunststof bloembak is ideaal in het onderhoud!

Gaat u meer voor luxe?

Zoekt u meer luxe in uw tuin? Dan kunt u kiezen voor de natuurstenen plantenbakken van Tuinwaardig. Deze natuurstenen plantenbakken geven uw tuin een duurzame en luxe uitstraling die in iedere tuin past. Ook de natuurstenen bloembakken zijn vorstbestendig en hebben een goede afwatering. Hierdoor gaat u barsten tegen en heeft u langer plezier van uw mooie natuurstenen plantenbak. Daarnaast zijn de natuurstenen bloembakken loeizwaar! Op zoek naar een specifieke afmeting? De natuurstenen bloembakken zijn er in verschillende maten te verkrijgen. Zit u gewenste afmeting er niet tussen? Tuinwaardig maakt voor u uw natuurstenen bloembak op maat!